ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Президент вніс зміни у складі Ради з питань захисту журналістів та свободи слова

13.12.2016, 12:53

Президент України вніс зміни у складі Ради з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова. Про це йдеться в указі №552/2016, який оприлюднений 12 грудня на сайті глави держави.

Зокрема, указом були внесені зміни до указу від 23 лютого 2016 року №61 “Про Раду з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова”.

Згідно зі змінами, Президент призначив співголовою Ради з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова заступника глави Адміністрації Президента України Валерія Кондратюка, припинивши повноваження співголови Ради Андрія Таранова.

Також глава держави увів до персонального складу Ради заступника начальника управління - начальника відділу Головного слідчого управління Національної поліції України Олександра Ковтуна.

Крім того, припиняється членство у складі Ради Андрія Таранова та Максима Цуцкірідзе.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Як повідомляв ІМІ, 18 вересня заступник глави Адміністрації Президента Андрій Таранов, який був співголовою Ради з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова, розбився на водному мотоциклі в Києві на Дніпрі.

23 лютого Президент України Петро Порошенко утворив Раду з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова як консультативно-дорадчий орган при Президентові України. Співголовами Ради призначено заступника глави Адміністрації Президента Андрія Таранова та прес-секретаря глави держави Святослава Цеголка.

Liked the article?
Help us be even more cool!