ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Президент обіцяє реагувати на порушення свободи слова

08.07.2011, 04:10

Віктор Янукович реагуватиме на будь-які проблеми,  пов'язані зі свободою слова. Про це він сказав сьогодні, 8 липня, під час прес-конференції українським та іноземним журналістам у своїй вступній промові, повідомляє Телекритика.

Янукович нагадав про створення Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захисту прав журналістів, яку очолила прес-секретар глави держави Дарка Чепак.

 «Я доручив Дарині Чепак займатись цією справою, і до неї введені посадові особи, які будуть здатні відповідати на будь-які питання, які будуть виникати маючи таку інформацію, я буду реагувати на будь-яку ситуацію, яка виникатиме в нашій країні, маючи таку інформацію від ради і від вас», - сказав він.

Також він наголосив, що «завжди погоджувався з критикою»: «Є прорахунки, є помилки, ніхто від цього не застрахований. Я ніколи від цього не відмовлявся, я завжди погоджувався, коли була критика. На них треба реагувати своєчасно. Своєчасно виправляти помилки і більше не повторювати».

Нагадаємо, 6 липня президент України Віктор Янукович створив Міжвідомчу робочу групу з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів. До її складу увійшли представники Адміністрації президента, Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ, Управління державної охорони, Держкомтелерадіо, Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформацією, Національної спілки журналістів України, Інституту масової інформації, міжнародної організації «Репортери без кордонів», видання «Телекритика».

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!