ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пресслужба ОСС просить медіа поширювати лише офіційну інформацію щодо спроби прориву лінії розмежування

18.02.2020, 12:18
Фото – фейсбук ООС
Фото – фейсбук ООС

Пресслужба Операції Об’єднаних сил просить засоби масової інформації  користуватися лише перевіреною та офіційною інформацією, яка надходить від командування ООС.

Про це повідомляється 18 лютого на сторінці Операції Об’єднаних сил.

“У зв’язку з поширенням в інформаційному просторі великої кількості неповністю достовірних повідомлень щодо спроби противника прориву лінії розмежування та атаки на позицію українських захисників просимо засоби масової інформації користуватися лише перевіреною та офіційною інформацією, яка надходить від командування Операції Об’єднаних сил”, – йдеться в повідомленні.

Раніше пресслужба ООС повідомила, що зранку 18 лютого збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний. 

Наразі бій поблизу вищевказаних населених пунктів закінчився. 

“Підрозділи Об’єднаних сил надали адекватну вогневу відповідь російським окупантам та втримали повний контроль над ситуацією. Серед українських захисників, на жаль, один загиблий, четверо отримали легкі поранення, їм надається медична допомога. У ворога один загиблий, п’ять важко поранених. Противник запросив режим тиші. Позиції українських захисників не втрачені”, – йдеться в повідомленні. 

Ситуація повністю контрольована, зазначає пресслужба ООС.

Liked the article?
Help us be even more cool!