ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прес-служба сина Януковича спростовує, що він опосередковано володіє трьома телеканалами

19.02.2015, 13:07

Прес-секретар Олександра Януковича Юрій Кірасир спростовує інформацію, що син колишнього Президента України опосередковано володіє телеканалами Tonis (ТОВ “Телеканал "Тоніс"), Business (ТОВ “ТРК "Погода ТБ") і Dobro (ТОВ “ТРК "Нові комунікації"). Таку заяву опублікував у себе на Facebook Юрій Кірасир, повідомляє Телекритика.  

Як повідомляв ІМІ, 18 лютого голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко повідомив, що Генеральна прокуратура України встановила, що син колишнього Президента України Олександр Янукович опосередковано володіє телеканалами Tonis (ТОВ “Телеканал "Тоніс"), Business (ТОВ “ТРК "Погода ТБ") і Dobro (ТОВ “ТРК "Нові комунікації").

“Заява голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ю. Артеменка, з посиланням на інформацію Генпрокуратури України, про те, що "Олександр Янукович опосередковано є власником трьох українських телеканалів: «Тоніс»,  Dobro і Business" не відповідає дійсності. Олександр Янукович не був і не є власником і ніколи не входив у керівні органи яких-небудь медіа-активів”, - йдеться у заяві Кірасира.

Також прес-служба Олександра Януковича намагається переконати, що поява інформації пов'язана з річницею Майдану. “Подібну інформацію варто розцінювати, як спробу представників нинішньої влади напередодні річниці Майдану показати видимість власної роботи, тим самим знизити градус напруги в суспільстві, пов'язаний з повним провалом їх діяльності за рік перебування у керівництва державою”, - заявляє Юрій Кірасир.

Liked the article?
Help us be even more cool!