ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прес-служба президента запрошує журналістів на семінар

01.07.2011, 04:34

Прес-служба президента запрошує журналістів на семінар "Взаємодія зі ЗМІ: Безпека журналістів та особливості роботи охоронних служб".

Водночас потрапити на семінар можна лише за умови обов'язкової акредитації, повідомляє Українська правда.

На семінар журналістів запрошують "координатор проектів ОБСЄ в Україні, представник в Україні організації "Репортери без кордонів", Інститут масової інформації, Управління державної охорони України та прес-служба президента України".

Участь у семінарі візьмуть: прес-секретар президента Дарія Чепак, начальник УДО Ігор Калінін, представник організації "Репортери без кордонів" в Україні Оксана Романюк, міжнародний експерт зі взаємодії служб охорони та ЗМІ та екс-охоронець королівської родини Великобританії Аллан Джонс, юрист ІМІ Роман Головенко.

Семінар відбудеться у понеділок, 4 липня, о 10:00 (вул. Каменєва, 8 конференц-зала), сказано в повідомленні, розісланому прес-службою Віктора Януковича.

"На семінарі будуть розглянуті класичні конфлікти, що мали місце між журналістами та представниками силових структур, правові аспекти повноважень журналістів та охорони, міжнародні стандарти у цій сфері", - сказано у повідомленні.

Як відомо, раніше неодноразово траплялися конфлікти між працівниками ЗМІ та представниками Управління державної охорони.

Захід співпадає у часі з початком судового засідання у справі Юлії Тимошенко.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!