ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прес-служба Кабміну спрстовує інформацію, що ЗМІ не підпускають до Азарова

05.07.2011, 02:09

Прес-служба Кабінету міністрів спростовує інформацію про те, що частину журналістів уже двічі не пропустили до прем'єр-міністра на заходах.

Так, директор департаменту інформації й зв'язків із громадськістю Кабінету міністрів Дмитро Андрєєв у коментарі "Українській правді" заявив:

"По суті не може бути обмеження доступу журналістів, тому що ми проводимо повні акредитації, які вивішуються за добу до початку заходу. Вони абсолютно відкриті і йдуть по трьох каналах: інтернету, телефону й факсу. На подібні відкриті заходи, які навіть не передбачають підходу до преси, акредитується не менше 80-100 осіб".

Андрєєв підкреслив, що "якогось вибіркового непропуску журналістів чи спроби не допустити журналістів, вони неможливі, бо всі люди акредитувалися - і якщо в якогось журналіста не вийшло зробити гарний знімок... якщо відкритий підхід до преси, то журналістові не взяти матеріал - це теж неможливо".

Коментуючи інформацію, що охорона Миколи Азарова не пропустила частину журналістів до прем'єра 21 червня під час відкриття хірургічного комплексу Інституту раку й 22 червня під час покладання квітів до Могили невідомого солдата, представник прес-служби Кабміну також зазначив:

"Що стосується покладання, то просто там не було підходу. Підхід протокол не передбачав. А на Інституті раку був підхід. Ніяких обмежень не було ні в одному, ні в іншому випадку. Немає в нас закритих пулів, акредитація тривала більше доби".

 

Liked the article?
Help us be even more cool!