ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прес-конференцію Януковича у Нью-Йорку несподівано скасували

27.09.2012, 00:24
У Нью-Йорку (США) несподівано скасували заздалегідь заплановану й своєчасно оголошену прес-конференцію президента України Віктора Януковича. Причиною скасування прес-конференції назвали неузгодженість розкладу, повідомляє Радіо Свобода.

Між тим, до Нью-Йорка прибуло чимало журналістів із України. Були газетярі, телевізійники з чотирьох українських телеканалів, включаючи «Інтер». При цьому журналісти були змушені зафрахтувати окремий літак, повідомили вони Радіо Свободі.

На відміну від американських президентів, які завжди беруть журналістів до свого літака, український лідер мав за компанію лише власних урядовців.

Персональний лайнер Януковича французький «Аеробус». Як з’ясувалося, після катастрофи з літаком польського президента, європейські аеропорти відтак не приймають Іл-76.    

Нагадаємо, 4 липня Віктор Янукович скасував щорічну  прес-конференцію через події, які відбулися на той день у парламенті. Зокрема, на ранковому засіданні у відставку подали голова Верховної Ради Володимир Литвин та заступник голови Верховної Ради Микола Томенк через ухвалення закону про мови. Після цього Янукович запросив керівництво парламенту та лідерів депутатських фракцій "для пошуку шляхів врегулювання ситуації, що склалася".

4 липня Український дім, де мала відбутися прес-конференція, був оточений представниками опозиції через проголосований з порушеннм регламенту "мовний закон".

Остання прес-конференція Януковича відбулася в грудні 2011 року.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!