ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Премія імені Георгія Гонгадзе організовує онлайн-інтерв’ю з цьогорічними фіналіст(к)ами

13.04.2021, 15:22

Премії імені Георгія Гонгадзе організовує онлайн-інтерв’ю з фіналіст(к)ами премії-2021.

Про це повідомила пресслужба премії.

Нагадаємо, до короткого списку номінантів і номінанток на здобуття премії-2021 увійшли: телеведуча Мирослава Барчук, головний редактор "Ліга.нет" Борис Давиденко і репортажистка, головна редакторка Reporters Марічка Паплаускайте. 

"Ми хочемо ближче познайомитись із ними та зазирнути за лаштунки їхньої роботи, тому продовжуємо започатковану минулого року традицію онлайн-інтерв’ю з кожним", – йдеться в повідомленні.

Розклад зустрічей:

  • 15 квітня, 18:00, Мирослава Барчук у розмові з Ларисою Денисенко.
  • 17 квітня, 18:00, Марічка Паплаускайте в розмові з Мирославою Гонгадзе.
  • 19 квітня, 18:00, Борис Давиденко в розмові з Тарасом Прокопишиним.

Премія імені Георгія Гонгазде заснована PEN Ukraine у партнерстві з Асоціацією випускників Києво-Могилянської Бізнес-Школи, kmbs та виданням "Українська правда".
Мета премії – підтримати тих журналістів, які не бояться викликів, здатні знаходити інноваційні способи доносити інформацію, відкривають нові можливості для цілого медіасередовища і спроможні створювати сталість у тому, що роблять.

Премія вручається щороку 21 травня, у день народження Гонгадзе. Лауреатами премії були Вахтанг Кіпіані (2019) і Павло Казарін (2020). 

Як повідомляв ІМІ, капітула Премії імені Георгія Гонгадзе визначила короткий список номінантів і номінанток на здобуття відзнаки: увійшли Мирослава Барчук, Борис Давиденко, Марічка Паплаускайте.

Liked the article?
Help us be even more cool!