ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прем'єр Пакистану просить Facebook видаляти ісламофобські пости

26.10.2020, 14:27
Фото – твіттер Імран Хана
Фото – твіттер Імран Хана

Прем'єр-міністр Пакистану Імран Хан написав до Facebook листа з проханням блокувати ісламофобський контент, повідомляє Суспільне.

У листі до власника Facebook Марка Цукерберга, який пакистанський прем'єр опублікував 25 жовтня у Twitter, наголошується, що “дедалі більша ісламофобія” в соціальних медіа породжує агресію та екстремізм. 

Імран Хан закликає Цукерберга блокувати ісламофобський контент так, як наразі блокуються пости, що заперечують Голокост.

“З огляду на нестримне зловживання та образи мусульман на платформах соціальних мереж я попросив би вас заборонити ісламофобію та ненависть проти ісламу у Facebook, подібно до того, як ви вчинили з Голокостом. Повідомлення з мовою ненависті мають бути повністю заборонені”, – закликав Імран Хан.

Пакистан не вперше звертається до Facebook із проханням цензурувати контент мережі. У 2017 році попередник пана Імрана Хана Наваз Шариф закликав соцмережу прибрати “богохульський контент”: від зображень пророка Мухаммеда до невідповідних посилань на Коран.

Liked the article?
Help us be even more cool!