ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Представниця "ЛНР" перешкоджала журналістам 5 каналу у Станиці Луганській

07.08.2019, 14:33
Фото - скріншот з відео Петра Ковальова

Представниця так званої “ЛНР” у Тристоронній контактній групі у Мінську Ольга Кобцева перешкоджала знімальній групі 5 каналу у Станиці Луганській. Про це повідомляється на сайті 5 каналу.

Інцидент стався 6 серпня, коли журналісти каналу висвітлювали спілкування голови адміністрації Станично-Луганського району Юрія Золкіна з представниками “ЛНР” Владиславом Дейнегою та Ольгою Кобцевою.

За інформацією каналу, представники “ЛНР” перетнули лінію розмежування і заявили, що самоназвана окупаційна влада має контролювати не лише Станично-Луганський район, а й територію Щастя.

Кобцева на присутність знімальної групи 5 каналу реагувала агресивно: “Розвернули камери на 180 градусів, швидко! І зйомку не робимо! Ві зрозуміли?”. 

Також вона заявила журналістам, що вони використають у перемовинах в Мінську “той фрагмент відео, яке ви викладете в український паблік”: “Якщо зараз вийде відео на українських сайтах, де ви сфабрикуєте будь-яку провокаційну заяву, то ваше відео буде представлено в Мінську на переговорах”.

Крім того, зауважує канал, вона штовхнула оператора Петра Ковальова. 

Оператор каналу виклав у себе на сторінці у фейсбук відео інциденту, на якому видно, як представниця самопроголошеної республіки намагалася вибити камеру з його рук. Після того, як їй це не вдалося, до журналістів підійшов чоловік, який назвався представником ООН, та сказав журналістами відійти та знімати здалеку.

Liked the article?
Help us be even more cool!