ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Представниця ІМІ на Волині обговорила з представником ОБСЄ порушення свободи слова в регіоні

31.05.2019, 11:46
Фото  Маї Голуб

Представниця Інституту масової інформації у Волинській області Мая Голуб обговорила зі спостерігачем ОБСЄ Вальтером Фуггером порушення прав журналістів у регіоні. Про це йшлося під час зустрічі 30 травня в Луцьку.

Вальтер Фуггер приїхав на Волинь детально обговорити тему про перешкоджання роботі місцевим журналістам та протидію цьому, а також питання професійної етики в роботі.

Зокрема, він повідомив про зустріч представників ОБСЄ з волинською журналісткою Наталією Камишниковою, якій погрожували вбивством. Як раніше писав ІМІ, Наталії Камишниковій, яка публікує тексти на сайті “Радар”, передали через знайому погрозу вбивством, а перед тим невідомі намагалися підпалити її будинок.  

На зустрічі були присутні також журналіст і редактор “Волинської газети”, заступник голови ВОО НСЖУ Володимир Данилюк, а також голова ППО “Волинської незалежної медіа-профспілки” Оксана Швець.

Під час зустрічі Мая Голуб зазначила, що починаючи з початку року ІМІ зафіксував на Волині дев’ять порушень прав журналістів. Зокрема, погрози журналістам, надсилання фішингових листів для отримання доступу до пошти Gmail, фізичну агресію.

Liked the article?
Help us be even more cool!