ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Представника ІМІ запросила до співпраці Кіровоградська ОВА

Фото - фейсбук-сторінка Павла Лісниченка
Фото - фейсбук-сторінка Павла Лісниченка

Кіровоградська обласна військова адміністрація звернулася до регіонального представника ІМІ в Кіровоградській області Павла Лісниченка, який заодно є керівником ГО “Центр медіарозслідувань “Прозоро”, з пропозицією співпраці. 

Йдеться про здійснення контролю за належним використанням коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Відповідного листа за підписом першого заступника начальника ОВА Павла Конопка представник ІМІ отримав 27 листопада.

Під співпрацею варто розуміти “...здійснення в області такого контролю (за витратами виділених коштів. – Ред.), проведення тренінгів для відповідальних працівників обласної військової адміністрації, органів місцевого самоврядування та укладення з цією метою відповідного меморандуму”.

Як повідомив Павло Лісниченко, очолювана ним організація планує погодитися на пропозицію ОВА та долучитися до роботи відповідної робочої групи, що була створена при адміністрації. 

“Маємо можливість не лише писати про ситуацію як медійники, а й трохи вплинути на процес ізсередини. Побачимо, що з того вийде, однак варто спробувати”, – резюмував Лісниченко.

Liked the article?
Help us be even more cool!