ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Представник ІМІ у Миколаєві став переможцем конкурсу "Городянин року" у номінації "Засоби масової інформації"

27.02.2017, 15:34

Представник ІМІ у Миколаївській області, журналіст інтернет-видання “Преступности.НЕТ” Андрій Лохматов став переможцем у загальноміському конкурсі “Городянин року 2016” в категорії “Засоби масової інформації”. Про це повідомляється на сайті видання.

Нагороду йому вручили 26 лютого на сцені Миколаївського обласного палацу культури.

В даній категорії, крім Андрія Лохматова, журі також обрали переможцем директора Миколаївської ОДТРК Ярослава Індікова. Нагороди їм вручив міський голова Миколаєва 2013-2015 років Юрій Гранатуров.

Як зазначив Андрій Лохматов, йому випала честь бути першим представником інтернет-журналістики на цьому конкурсі.

“І я думаю, що ця нагорода не особисто мені, а власне тим інтернет-журналістам, праця яких не менш важлива, як праця інших журналістів і, власне, праця інших номінацій. Там дійсно багато працюють талановитих хлопців, які заслуговують на визнання. І хочу сказати, що звання “Городянин року” для мене означає те, що людина робить трохи більше, ніж повинна, трохи більше, ніж може. Це людина, яка залишається у своєму місті, і робить краще себе, тут, у своєму рідному місті, і робить краще місто. Тому я бажаю всім жителям Миколаєва бути городянами свого міста!” - сказав Андрій Лохматов.

Фото - "Преступности.НЕТ"

Liked the article?
Help us be even more cool!