ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Потімков не знає, через що саме Кернес йому погрожував

30.01.2013, 05:05

Харківський журналіст Сергій Потімков не знає, що могло спровокувати ситуацію, коли мер Харкова Геннадій Кернес звернувся до нього з погрозами та нецензурно лайкою. Про це журналіст сказав сьогодні, 30 січня 2013 року на прес-конференції, повідомляють «Харків. Коментарі».

«Я нічого не сказав, нічого не зробив - ні кроку, ні погляду. Діяльність яка? Мій тихий сайт в інтернеті? Книги, які я випускаю? Радіопередачі - які до речі, зараз не йдуть?», - зазначив Потімков.

Разом з тим, відповідаючи на запитання, чи не могли спровокувати Кернеса вірші Потімкова, деякі з яких досить критичні по відношенню до діючої влади, журналіст зазначив: «Хто сказав, що я писав там про Кернеса? Я писав про владу».

Зокрема, коментуючи один з віршів під назвою «Меркернес (сучасна середньовічна балада)», Потімков заявив: «Меркернес - це лицар. Там сказано: середньовічна балада про МеркернЕса». Також він порадив «читати між рядків».

Нагадаємо, Сергій Потімков зробив офіційну заяву  про те, що мер Харкова Геннадій Кернес погрожував йому з приводу його професійної діяльності. Журналіст стверджує, що ввечері 24 січня 2013 року на вулиці біля кінотеатру до нього підійшов мер Харкова Геннадій Кернес і звернувся з погрозами та брудною, нецензурною лайкою. 

Liked the article?
Help us be even more cool!