ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Постраждала у ДТП під Полтавою журналістка потребує допомоги

16.07.2019, 10:43
Фото - Нацполіція

Постраждала у ДТП під Полтавою журналістка Олена Пашетних (Кузіна) потребує допомоги, повідомляє “Коло”.

За інформацією видання, Олена Кузіна у реанімації в важкому стані. У засновника інтернет-видання “Зміст”, який разом з Оленою потрапив в аварію у лікарні, в нього травми таза.

Кошти для Олени Пашетних збирає її колега і подруга Ксенія Малік на свою картку ПриватБанку, оскільки картки постраждалої згоріли в авто.

“Друзі, хто хоче допомогти – ось номер картки ПриватБанку 4149439000743132. Вона – на моє ім'я (Оленині приватівські карти згоріли у машині), всі кошти я буду передавати Андрію (чоловіку Олени Кузіної – ред.) йому повідомила. Як будете перекидати кошти, робіть примітку “для Олени” в описі переказу. Зараз Олена ще в реанімаційному відділенні, до неї поки не пускають, доки стан не стабілізується. Ми віримо, що Лєнка, Льоша, а також постраждала в аварії сім'я, всі – видужають. Тримаймося”, - написала на своїй сторінці у фейсбуці Ксенія Малік.

Як повідомляв ІМІ, 13 липня у Полтавській області сталася ДТП за участі шефредактора місцевого видання “Зміст” Олексія Сердюкова та журналістки Олени Пашетних (Кузіної). Унаслідок аварії одна жінка загинула та чотири особи постраждали.

Liked the article?
Help us be even more cool!