ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Постановчі сеанси": у ГУР заявили, що не мають доказів візиту Путіна до Маріуполя

21.03.2023, 15:15
Фото – Суспільне новини
Фото – Суспільне новини

Українська розвідка не має доказів та підтвердження про приїзд президента РФ Володимира Путіна до окупованого Маріуполя.

Про це в ефірі телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

"Чому ви впевнені, що це був саме Володимир Путін у Маріуполі? У нас немає жодних доказів того, що ця людина була Володимиром Путіним. Чоловік, схожий на Володимира Путіна, справді зафіксований на цих кадрах", – сказав Юсов.

За його словами, в експертному середовищі нині точаться дискусії про те, чи живий Путін.

"Але якщо живий, то ми бачимо зазвичай зустрічі того самого Володимира Путіна за довгим столом на величезній відстані від живих людей. У нього тремтить одна рука і багато інших уже характерних ознак, які добре характеризують самого Путіна. Серед цих характерних ознак немає прогулянок вечірнім Маріуполем, спілкування з мирними жителями у дворах", – зазначив Юсов.

Юсов зазначив, що відео, на якому нібито Путін, – "хороша режисура", а російська пропаганда вміє робити "різні постановчі сеанси".

"Але жодних доказів, що саме Путін був у Маріуполі, нам не надали", – заявили в ГУР.

19 березня 2023 року на сайті Кремля з'явилося повідомлення, що президент РФ Володимир Путін нібито приїхав з робочою поїздкою до окупованого Маріуполя. І це начебто стало першим візитом Путіна на окупований схід України. У пресслужбі зазначили, що до Маріуполя Путін нібито прилетів на вертольоті, потім за кермом автомобіля об’їхав кілька районів міста, а в мікрорайоні "Невський" поговорив з містянами.

Того ж дня "Медуза" поширила відео, на якому під час спілкування російського президента Володимира Путіна з нібито місцевими жителями хтось вигукнув: "Це все неправда! Це все напоказ!" 

Медіа стверджувало, що цей фрагмент є на відео, яке поширила пресслужба Кремля на сайті.

Водночас зараз на відео, яке є на сайті Кремля нібито з візиту Путіна до Маріуполя, такого фрагмента немає.

Liked the article?
Help us be even more cool!