ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Посольство вимагає від The Times виправити у статті фразу "громадянська війна в Україні"

08.02.2019, 16:00

Посольство України у Великій Британії звернулося до редакції видання The Times із вимогою виправити фразу “громадянська війна в Україні” в одній зі статей. Про це йдеться в повідомленні посольства у Twitter, повідомляє “Європейська правда”.

“На п'ятому році війни з Росією, на жаль, ми маємо нагадувати The Times, провідному джерелу, що в Україні немає громадянської війни, а є пряма російська агресія, яка призвела до анексії Криму і війни на Донбасі, де українські солдати борються проти 40-тисячної російської армії. Виправте статтю негайно!” - йдеться в повідомленні.

Посол України Наталія Галібаренко також надіслала відповідного листа автору статті, редактору розділу “Здоров'я” Крісу Сміту.

Стаття з некоректною фразою вийшла на сайті The Times 8 лютого вдень. Вона присвячена темі стрімкого поширення кору в Європі. У матеріалі, зокрема, вказується, що в Україні зареєстровано найбільшу кількість випадків захворювання серед європейських країн і однією з причин цього автор вважає “громадянську війну в Україні”.

Фото - Твіттер посольства України у Великій Британії

Liked the article?
Help us be even more cool!