ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Посольство України повідомило Німеччині про тиск РФ на Тиждень.ua

30.07.2019, 16:56
Фото - Тиждень.ua

Посольство України у Німеччині попередило відомство Федерального канцлера та Міністерство закордонних справ ФРН, що спроби Роскомнагляду здійснити тиск на українські засоби масової інформації через німецьких провайдерів є проявом гібридної війни Росії проти України. 

Про це повідомляє Тиждень.ua з посиланням на відповідь Міністерства закордонних справ України.

“У відповідь на Ваше звернення повідомляємо, що Посольство України у ФРН офіційно довело до Відомства Федерального канцлера та МЗС ФРН інформацію про спроби Роскомнадзору здійснити тиск на українські засоби масової інформації через німецьких провайдерів, як прояв гібридної війни Росії проти України”, - поінформували у відомстві.

Нагадаємо, німецький провайдер Hetzner Online GmbH отримав від Роскомнагляду повідомлення про те, що на сайті Тижня міститься інформація, яка закликає до екстремістських дій, що є порушенням законодавства РФ, а тому сайт має бути заблокований, доки видання не видалить “екстремістський контент”.

Предметом претензії російських чиновників стала публікація від 2015 року “Міфи і легенди “Правого сектору”, яка не містить у собі жодних закликів, а лише інформує про ДУК ПС.

Liked the article?
Help us be even more cool!