ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Портнов пригрозив журналістам майновими позовами за поширення новини про держзраду

19.08.2019, 10:07
Фото – Гордон

Колишній заступник голови Адміністрації Президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов вимагає, щоб видання не поширювали новину, ніби він був фігурантом справи про держзраду. Про це він написав у своєму Telegram-каналі, повідомляє "Детектор медіа".

"Шановні журналісти, нічого особистого, просто попереджаю. Ще раз хтось у будь-якому відмінку або відміні напише, що я проходив у справі, підозрювався або звинувачувався в державній зраді, отримаєте майновий позов. Будемо спільно володіти вашим майном, активами і грошима", – написав він.

Андрій Портнов додав, що раніше виграв суд проти Укрінформу з приводу новини "Справу на Портнова завела прокуратура, СБУ буде її лише розслідувати". Суд зобов'язав видання опублікувати спростування інформації.

Раніше повідомлялось, що Андрій Портнов подав позов про захист честі, гідності та ділової репутації проти п’ятого президента України Петра Порошенка, політичної партії "Європейська солідарність" та Прямого каналу. Також він подав до суду позов проти голови правління Центру протидії корупції Віталія Шабуніна, Генеральної прокуратури України та 24 каналу (ПрАТ "Телерадіокомпанія "Люкс").

Liked the article?
Help us be even more cool!