ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Порошенко заявив, що в Україні і надалі скорочуватимуть присутність російських соцмереж

07.09.2017, 12:38
Фото - Тиждень

Президент України Петро Порошенко заявив, що в Україні будуть і далі скорочувати присутність російських соціальних мереж, оскільки вони є інструментами спецоперацій російських спецслужб. Про це він сказав 7 вересня, виступаючи з щорічним посланням у парламенті, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Внаслідок запроваджених в поточному році санкцій проти компаній, які адмініструють російські пошукові системи і соціальні мережі, російські сайти випали з десятки найбільш відвідуваних веб-ресурсів в Україні. Російські мережі були і залишаються інструментами спецоперацій російських спецслужб в неоголошеній війні проти України. Тому будемо і далі за ними пильно стежити і скорочувати їх присутність”, - сказав президент.

Як повідомляв ІМІ, 17 травня, набув чинності указ Президента України Петра Порошенка про введення санкцій відносно низки російських юридичних осіб, зокрема, “Яндекса”, Mail.ru, “ВКонтакте” та “Однокласників”.

15 травня Президент України Петро Порошенко своїм указом ввів у дію рішення РНБО “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, які передбачають блокування доступу до російських соцмереж “ВКонтакте” і “Однокласники”, а також до сервісів “Яндекса” і Mail.ru.

Liked the article?
Help us be even more cool!