ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Порошенко підписав закон про тимчасові дозволи на мовлення для Донбасу та Криму

09.01.2018, 13:28
Фото - people.in.ua

Президент Петро Порошенко підписав Закон України “Про внесення змін до деяких законів України щодо тимчасових дозволів на мовлення в зоні проведення антитерористичної операції та прикордонних районах України”. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на прес-службу глави держави.

Закон має на меті унормувати прискорену видачу тимчасових дозволів на телерадіомовлення “на територіях, найбільш вразливих до зовнішнього негативного інформаційного впливу”.

“Досягнення мети забезпечуватиметься шляхом законодавчого запровадження процедури надання дозволу на тимчасове мовлення на територіях з особливим режимом мовлення, зокрема таких, що межують з тимчасово окупованою територією України – Автономною Республікою Крим та містом Севастополем, окремими районами Донецької і Луганської областей, а також прикордонними районами України, на які з території сусідніх держав засобами ефірного телерадіомовлення поширюються програми держави-агресора”, – йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, Росія та її спільники припинили мовлення українських ЗМІ на контрольованих нею територіях України – в анексованому Криму та на окупованій частині Донбасу. Через це українські засоби інформації шукають можливості доносити свій сигнал до аудиторії на непідконтрольній Києву території.

Liked the article?
Help us be even more cool!