ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Порошенко і Тимошенко відкликали своїх людей з комітету свободи слова

29.08.2019, 11:21
Фото - espreso.tv

Партія “Європейська солідарність” та ВО “Батьківщина” відкликали своїх представників з Комітету Верховної Ради з питань свободи слова. Про це було оголошено 28 серпня на засіданні підготовчої депутатської групи, повідомляє Радіо Свобода.

Таким чином, склад комітету зменшився до п’яти депутатів: один від партії “Опозиційна платформа – За життя” та чотири від “Слуги народу”.

Кандидат на посаду голови комітету Нестор Шуфрич заявив, що він засмучений зменшенням кількості членів комітету в той час, коли відбуваються напади на журналістів.

Представник "Європейської солідарності" Артур Герасимов закликав замінити кандидатуру Шуфрича. За словами Герасимова, Шуфрич є “одним з найближчих друзів Віктора Медведчука”.

27 серпня підготовча депутатська група затвердила кандидатів на посади голів парламентських комітетів. За результатами засідання комітет з питань свободи слова має очолити представник “Опозиційної платформи – За життя” Нестор Шуфрич.

За призначення голів комітетів новообрані народні депутати мають проголосувати на пленарному засіданні Верховної Ради.

Як повідомляв ІМІ, 28 серпня журналісти телеканалу та сайту “Еспресо” протестували проти затвердження Нестора Шуфрича головою Комітету Верховної Ради з питань свободи слова. 

26 серпня за підсумками засідання підготовчої групи щодо роботи Верховної Ради представник партії “Опозиційна платформа – За життя” (ОПЗЖ) Вадим Рабінович повідомив, що його фракції запропоновано очолити комітет з питань свободи слова.

27 серпня Медіарух виступив з протестом щодо призначення представника ОПЗЖ головою комітету з питань свободи слова.

Liked the article?
Help us be even more cool!