ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поранений під час військових навчань журналіст залишається паралізованим - адвокат

14.08.2018, 12:20
Фото: Перший Криворізький

Поранений під час військових навчань у 2017 році журналіст В’ячеслав Волк залишається паралізованим. Він проходить зараз реабілітацію. Про це Громадському радіо розповів адвокат його родини Максим Гореліков.

“Наразі більш чутливою є ліва рука. Права рука дещо складніше відновлюється. Тобто зараз, перш за все, йдеться про відновлення можливості діяти руками. На жаль, на сьогодні стан такий, що він досі є паралізованим. Тобто він не може рухатись”, – зазначив адвокат.

За словами Горелікова, зараз В’ячеслав Волк проходить реабілітацію. Вона коштує понад 60 000 гривень на місяць. Із коштами на лікування допомогли люди та благодійні організації.

“Стан важкий. В’ячеслав Волк зараз проходить реабілітацію в Запорізькому реабілітаційному центрі. Це доволі коштовна реабілітація. На місяць – 63-65 тисяч гривень <…> Коли сталася ця трагедія, зверталися до громадян та благодійних організацій. Люди збирали кошти. Була зібрана певна сума на допомогу В’ячеславу. Саме з цих коштів родина зараз оплачує реабілітацію та лікування”, – розповів Максим Гореліков.

Як повідомляв ІМІ, 13 серпня стало відомо, що Апеляційний суд Кривого Рогу поновив закриту прокуратурою справу щодо журналіста В’ячеслава Волка, який дістав поранення під час військових навчань у 2017 році.

1 червня 2018 року Військова прокуратура Криворізького гарнізону Південного регіону України повідомила, що закрила кримінальне провадження за фактом поранення В’ячеслава Волка під час військових навчань.

У липні 2018 року Центрально-міський районний суд Кривого Рогу залишив без задоволення скаргу щодо поновлення кримінальної справи про причетність військових до поранення В’ячеслава Волка.

6 липня 2017 року у Кривому Розі оператор міського інтернет-ресурсу “Перший Криворізький” В’ячеслав Волк отримав вогнепальне поранення у шию під час військових навчань.

Liked the article?
Help us be even more cool!