ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Попередня перевірка не виявила порушень ДАІ стосовно Розинської

11.05.2012, 01:12
Попередня перевірка управління ДАІ не виявила порушень службової дисципліни та вимог чинного законодавства в діях інспекторів під час інциденту 2 травня з ведучою Першого національного Наталією Розинською та складання щодо неї протоколів. Про це повідомив начальник управління зв'язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук, посилаючись на офіційну інформацію ДАІ.

Остаточне рішення за результатами службового розслідування, за словами Поліщука, буде надано після перевірки прокуратурою Голосіївського району та розгляду Голосіївським районним судом складених адміністративних протоколів.

Нагадаємо, за словами Володимира Поліщука, у довідці ДАІ йдеться про те, що проти Наталії Розинської складено чотири адміністративні протоколи за правопорушення: за невиконання вимог дорожніх знаків, вимог працівника міліції про зупинку, ненадання водійського посвідчення та реєстраційних документів і за відмову від проходження медичного огляду на стан сп'яніння.

Ведуча визнає лише один протокол, у якому йдеться про те, що вона відмовилася від огляду на стан алкогольного, наркотичного та іншого сп'яніння. Свою позицію Розинська аргументує тим, що отримала копію лише цього протоколу.

 

Телекритика

 
Liked the article?
Help us be even more cool!