ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Екс-головного редактора газети “Сумщина” поновили на посаді

11.01.2017, 10:37

Сергія Мошу офіційно поновили на посаді головного редактора газети “Сумщина”, повідомляє UA:Суми

Його звільнив екс-голова облради на початку липня. Моша подав скаргу до суду на незаконність цього рішення та виграв справу. Проте Сергій Моша мав приступити до своїх обов’язків у вересні, за рішенням Зарічного суду.

Сергій Моша, поновлений на посаді головного редактора газети “Сумщина”, говорить, що підписав розпорядження про його поновлення на посаді новий голова обласної ради, Володимир Токар. 

Тетяна Головко, заступник голови Сумської обласної ради, розповіла, що апеляційну скаргу подавав Семен Салатенко, і він до грудня місяця був головою обласної ради. На її думку, Салатенко був не зацікавлений виконувати рішення суду. А Володимир Токар на першій своїй прес-конференції сказав, що рішення суду виконають.

Семен Салатенко, екс-голова Сумської обласної ради, повідомив, що Сергія Мошу звільнили за рішенням сесії обласної ради, він не вправі був скасовувати це рішення.

Андріана Костенко, політолог, говорить, що голова Сумської обласної ради, Володимир Токар, у черговий раз приймає неоднозначні кадрові рішення. За її словами, поновлення на посаді Сергія Моши свідчить про те, що голова обласної ради з головою державної адміністрації намагаються посилити пропрезидентську політичну силу. Мова йде про те, що через Сергія Мошу намагаються впливати на інформаційну політику Сумської області, через газету “Сумщина”.

Віталій Кохан, що виконував обов’язки головного редактора газети “Сумщина”, коментар давати відмовився, послався на погане самопочуття.

Нагадаємо, після поновлення Зарічним судом у вересні Сергія Моши, п’ять із семи працівників газети “Сумщина” звільнились. До того, у березні через конфлікт із Сергієм написали заяви про звільнення дев’ять із п’ятнадцяти працівників, а в червні звільнилися четверо із шести.

Як повідомляв ІМІ, колектив комунальної газети “Сумщина” у зверненні до голів облдержадміністрації та обласної ради закликав не допустити поновлення на посаді звільненого головного редактора газети Сергія Моші.

Фото - Media Sumy

 

Liked the article?
Help us be even more cool!