ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Померла колишня комунікаційниця каналів 1+1 media Наталія Власенко

16.05.2023, 10:54
Фото – фейсбук Наталії Власенко
Фото – фейсбук Наталії Власенко

У Таїланді на 35-му році життя померла колишня журналістка, комунікаційниця каналів 1+1 media Наталія Власенко. Про це "Детектору медіа" повідомила близька подруга Наталії Ольга Приходько.

За словами Ольги, про смерть Наталії Власенко вона дізналася 26 квітня, однак ще напередодні дівчина перестала виходити на зв'язок з рідними.

Останні кілька місяців Власенко мешкала в Таїланді. Як повідомив батькам представник українського консульства, вона померла від зупинення серця. Наразі причини встановлюються.

"Талановита, розумна, дотепна і легка, моя люба, мудра Наталочка. Ти як ніхто вміла жити життя, тобі як нікому нема про що жалкувати. Спасибі тобі за те, що ти вибрала мене своєю подругою, любила і прощала мені мою неідеальність, за те, що вірила в мене і змушувала мене почуватись особливою. Без тебе погано, моя люба. Дякую, що ти була. Нехай там у тебе завжди буде поруч океан і море квітів", – написала Ольга Приходько.

Наталія Власенко здобула освіту в Національному університеті "Києво-Могилянська академія". Раніше працювала журналісткою у виданні Gazeta.ua, кореспонденткою журналу "Країна", згодом обіймала посаду комунікаційниці на телеканалі 1+1 та піар-директорки каналу ТЕТ.

Liked the article?
Help us be even more cool!