ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Помер шоумен Сергій Сивохо

Фото – фейсбук Сергія Сивоха
Фото – фейсбук Сергія Сивоха

Сьогодні вранці, 17 жовтня, о 5:40 помер український телеведучий, колишній учасник КВК і ексрадник секретаря РНБО Сергій Сивохо. 

Про це повідомили Обоз та РБК-Україна з посиланням на пресслужбу артиста.

Причиною стала хронічна хвороба легенів. Йому було 54 роки.

Сивохо помер у Німеччині.

Сергій Сивохо народився 8 лютого 1969 року в Донецьку. Навчався він у Донецькому політехнічному інституті на інженера-металурга. За другою освітою – економіст-юрисконсульт. Також Сивохо закінчив Донецький інститут підприємництва за спеціальністю “Менеджмент організацій”.

Він став відомим завдяки своїй участі в КВК, особливо в команді “Дрім-Тім”.

У 2000-х роках вів розважальну програму “Прихована камера” на телеканалі 1+1. Із 2011 до 2013 року був креативним продюсером шоу “Велика різниця по-українськи”.

Був членом журі першого сезону “Ліги сміху”, створеної студією “Квартал 95”.

З жовтня 2019 до березня 2020 року Сивохо був радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України з питань реінтеграції та відновлення Донбасу.

У березні 2020 року в Києві було організовано подію, на якій презентували “Національну платформу примирення і єдності”. Однак це призвело до скандалу та судових справ, пише РБК-Україна.

Сивохо зарахував конфлікт на Донбасі до “внутрішньоукраїнських” проблем, що спричинило невдоволення учасників АТО, які оточили його. Сталася бійка, під час якої Сивохо впав. Згодом він звернувся до суду з позовами проти ветеранів.

Того ж року Сивохо запустив “Національну платформу примирення та єдності”, яку після початку повномасштабного вторгнення перейменував на “Національну платформу відновлення та єдності”.

Організація допомагала постраждалим у війні з Росією українцям.

Liked the article?
Help us be even more cool!