ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Полторак пообіцяв допомогти в лікуванні пораненому оператору В'ячеславу Волку

18.08.2017, 10:34
В'ячеслав Волк, фото - "Перший Криворізький"

Міністр оборони України Степан Полторак зустрівся з дружиною пораненого під час навчань військових оператора з Кривого Рогу В'ячеслава Волка Інною. Полторак заявив, що в міністерстві готові надавати всебічну допомогу в лікуванні В'ячеслава. Про це повідомляється на сайті Міноборони.

“Сьогодні (17 серпня - ред.) найкращі військові нейрохірурги із Львова, Одеси та Вінниці відправилися у Дніпро до лікарні ім. Мечникова. Вони проведуть поглиблене обстеження щодо можливостей подальшого надання допомоги”, - повідомив Полторак.

Також міністр оборони направив до лікарні у Дніпро начальника Військово-медичного Департаменту Міністерства оборони України із завданням взяти під особистий контроль зазначену роботу.

“Ми готові надавати всебічну допомогу в лікуванні В’ячеслава”, - наголосив Степан Полторак.

Як повідомляв ІМІ, 6 липня у Кривому Розі оператор міського інтернет-ресурсу “Перший Криворізький” В’ячеслав Волк отримав вогнепальне поранення у шию під час військових навчань.

Оперативне командування “Схід” Збройних сил України зазначило, що інструктор, який поранив оператора, є волонтером і не має відношення до ЗСУ.

Оператор отримав вогнепальне поранення внаслідок необережного поводження зі зброєю з боку інструктора, що проводив заняття, зазначили в Міноборони.

Поліція затримала підозрюваного у пораненні оператора інтернет-ресурсу “Перший Криворізький” В’ячеслава Волка. За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за статтею 128 Кримінального кодексу України (“Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження”) і за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу (“Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”).

7 липня Центрально-міський районний суд Кривого Рогу ухвалив рішення про утримання під вартою терміном 60 діб до 3 вересня підозрюваного в пораненні оператора “Першого Криворізького” В’ячеслава Волка. Також суд визначив йому заставу у розмірі 400 тис. грн.

10 липня В’ячеслава Волка перевезли у Дніпро до лікарні ім. Мечнікова.

11 липня головний лікар обласної клінічної лікарні імені Мечникова у Дніпрі Сергій Риженко заявив, що стан В’ячеслава Волка вкрай важкий.

В кінці липня журналісти Кривого Рогу ініціювали відкрите звернення до Міністерства оборони, де вимагали взяти “на повне забезпечення лікування та реабілітацію” В’ячеслава Волка, який зазнав важкого вогнепального поранення в ході військових навчань.

9 серпня дружина В’ячеслава Волка повідомила, на операцію і реабілітацію чоловіка потрібно 400 тисяч доларів США.

Фінансово можна допомогти Волку на картку - одержувач Вовк Інна Олександрівна (дружина Слави). Карта Приватбанку універсальна 4149 4393 9030 7571.

Liked the article?
Help us be even more cool!