ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Полтавська ОДА витратить майже мільйон на висвітлення своєї діяльності

03.03.2021, 12:30
Фото – Новини Полтавщини
Фото – Новини Полтавщини

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації оголосив 25 лютого тендер на створення рекламних / іміджевих відеороликів та поширення інформації, авторських матеріалів про діяльність органів державної влади роз'яснювального характеру в мережі Інтернет. 

На все це, як стало відомо з порталу публічних закупівель, планують витратити з бюджету Полтавської області 955 тисяч гривень.

До 15 березня триває процедура подання тендерних пропозицій. Послуги департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА планує замовити до 31 грудня 2021 року.

Згідно з тендерною документацією, зміст і обсяг послуг спрямовані на загальне підвищення поінформованості населення щодо діяльності Полтавської ОДА, її структурних підрозділів, підпорядкованих підприємств (установ, організацій та закладів), посадових осіб, їхніх ініціатив і заходів, зокрема щодо підготовки й виконання місцевих програм соціально-економічного, культурного та гуманітарного розвитку регіону, щодо виконання інших завдань, функцій та повноважень, покладених на них відповідно до вимог законодавства та вимог і пропозицій громадськості.

Підвищуватимуть поінформованість населення за допомогою електронних засобів масової комунікації через поширення створених текстових інформаційних матеріалів; створених коротких відеороликів; створених рекламних та інформаційних матеріалів на вебсайтах, платформах спільного доступу до інформації (Facebook та ін.), платформах спільного доступу до відео (Youtube та ін.), з оброблення даних та іншої пов'язаної з таким розміщенням діяльності.

Liked the article?
Help us be even more cool!