ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Полтавська міськрада провела "закрите" засідання виконкому, на яке вдалося потрапити одному медіа

10.09.2024, 13:41
Надія Кучер

Полтавська міська рада провела 4 вересня засідання виконкому, на якому попри закритість для медіа були присутні журналісти телеканалу “ІРТ-Полтава”. Про це повідомило видання “Полтавщина”.

За даними видання, це засідання виконкому секретарка Полтавської міськради та виконувачка обов'язків міського голови Катерина Ямщикова оголосила закритим для журналістів і без онлайн-трансляції. Проте журналісти з'ясували, що онлайн-трансляція була.

На засіданні виконкому розглядали рішення про передання з місцевого матеріального резерву матеріалів, необхідних для допомоги полтавцям, що постраждали внаслідок ракетного удару 3 вересня. 

Керівниця пресслужби Полтавської міської ради Марина Сєрова в коментарі регіональній представниці ІМІ пояснила, що на момент анонсу в робочому чаті для медіа засідання виконавчого комітету та оголошення того, що воно має характер “закритого”, міська рада зберігала інформаційну тишу щодо публічного озвучення будь-якої інформації. 

“Інформаційна тиша стосувалася надзвичайної ситуації до моменту отримання офіційних вказівок від вищих органів влади з безпекових підстав у час воєнного стану”, – сказала Марина Сєрова.

“Про засідання виконкому редакція дізналася з телеграм-чату міської ради для журналістів. Відповідно, журналісти поїхали на засідання виконкому”, – сказав керівник телеканалу “ІРТ-Полтава” Ігор Кужик у коментарі представниці ІМІ.

Liked the article?
Help us be even more cool!