ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Полтавський виконком змінив медіа, яке висвітлюватиме діяльність одного з управлінь

03.09.2019, 16:12
Фото – poltava.to

Виконком Полтавської міської ради змінив виконавця робіт для висвітлення діяльності управління соцзабезпечення міськради: з телерадіокомпанії “ІРТ-Полтава”  на “Полтавське телебачення”.

Таке рішення 3 вересня ухвалили на засіданні виконкому Полтавської міської ради, повідомляє “Полтавщина”

Зокрема, на засіданні виконкому проголосували за виділення коштів для висвітлення діяльності Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення Полтави “Турбота” на 2019 рік. 

Проєкт передбачав змінити виконавця робіт: з ТОВ “Телерадіокомпанія “ІРТ-Полтава” (керівник Ігор Кужик) на ТОВ “Полтавське телебачення” (керівник Богдан Звягольський). Наразі, повідомляє видання, ІРТ вже використала 13,5 тис. грн із загальної суми в 199 тис. грн. Тому залишок у 185 500 грн отримає вже новий виконавець робіт.

Секретар Полтавської міськради Олександр Шамота пояснив це рішення:

“Ми всі знаємо, що таке ІРТ (телерадіокомпанія пов’язана з депутатом міськради Андрієм Матковським. – Ред.). До того ж вартість сюжету там 4,5 тис. грн, а на “Полтавському телебаченні” – 2,5 тис. грн. Тому це ще й економія бюджетних коштів.

Олександр Шамота також уточнив, що “Полтавське телебачення” за ці кошти висвітлюватиме лише діяльність управління соцзахисту, а не посадових осіб:

“А саме фінансування потрібне, бо журналістам нецікаво висвітлювати цю діяльність. А ми вважаємо, що її потрібно висвітлювати, саме роботу управління”, – сказав він.

Загальна сума коштів, яку сьогодні розподілили члени виконкому, становить 557 тис. грн.

Liked the article?
Help us be even more cool!