ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Польському виданню довелося вибачитися за фото першої леді "з третьою рукою"

02.06.2016, 14:20

На одній з фотографій візиту польського президентського подружжя до Норвегії, читачі розгледіли у першої леді третю руку. Знімок швидко став причиною для жартів. Першим хвилю підхопило інтернет-видання Gazeta.pl, повідомляє Mediasapiens.

За посиланням була розміщена новина під заголовком “Невдале ретушування знімків Агати Дуди: ... у неї є третя рука!”, однак згодом виданню довелось поміняти заголовок на більш нейтральний.

На ситуацію відреагував глава прес-служби канцелярії президента Марек Магеровський, показавши інші фотографії з візиту. На них видно, що “третя рука” належить одній із співробітниць охорони, яка йшла слідом за Агатою Корнгаузер-Дудою.

“Фотографія з Осло не ретушована”, - написав Марек Магеровський на своїй сторінці в Twitter. “Просимо Gazeta.pl опублікувати послідовні фотографії на своєму веб-сайті. Також не відмовимося від вибачення”.   

Gazeta.pl одразу ж вибачилась за “неправильні висновки та вжите у заголовку слово “ретуш”. Інтернет-видання опублікувало роз'яснення Магеровського, а в уже існуючій новині змінило заголовок на “Канцелярія президента публікує ТУ фотографію Агати Дуди. Подивіться на її руки”. Кожну з двох новин Gazeta.pl переглянули більш ніж півмільйона користувачів.

Liked the article?
Help us be even more cool!