ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Полк "Азов" заборонив друкувати продукцію із зображенням їхнього шеврона

12.09.2022, 12:14
Фото – телеграм-канал полку "Азов"
Фото – телеграм-канал полку "Азов"

Полк “Азов” заборонив друкувати та виготовляти продукцію із зображенням шеврона полку або шеврона батальйону “Азов” без погодження з командуванням. Про це повідомила пресслужба полку.

В “Азові” зазначили, що зображення шеврона полку офіційно зареєстровано в Українському інституті інтелектуальної власності (УКРПАТЕНТ) як знак для товарів і послуг в Україні.

“Полк “Азов”, як правовласник, суворо забороняє суб’єктам господарської діяльності будь-якої форми власності здійснювати друк та виготовлення продукції із зображенням шеврона полку “Азов” або шеврона батальйону “Азов” без погодження з командуванням”, – йдеться в повідомленні.

Також “Азов” нагадав, що окремий загін спеціального призначення “Азов”, згідно з наказом Міністерства внутрішніх справ, входить до складу військової частини 3057 Національної гвардії.

Як повідомляв ІМІ, у вересні Facebook та Instagram заблокували сторінки патронатної служби полку “Азову”. Патронатна служба закликала користувачів підписатися на свій офіційний Telegram-канал “Янголи Азову” та поширювати інформацію у соцмережах.

1 серпня Міністерство цифрової трансформації України звернулося з листом до компанії Metа через блокування українського контенту в соцмережах. 

9 серпня Instagram видалив сторінку Асоціації сімей захисників “Азовсталі” і низку інших акаунтів, які пов'язані з полком “Азов”. Після звернення Мінцифри акаунт відновили.

Liked the article?
Help us be even more cool!