ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Житомира проілюструвала фотографією журналіста новину про порушників комендантської години (оновлено)

25.04.2023, 15:18
Фото – Поліція Житомирської області
Фото – Поліція Житомирської області

Поліція Житомирської області проілюструвала новину про порушників комендантської години фотографією оператора інтернет-видання “Перший Житомирський” Олександра Голобородька.

Про це Олександр написав на своїй фейсбук-сторінці та розповів представниці ІМІ в Житомирській області.

За його словами, після цього він став зіркою новинних сайтів та телеграм-каналів Житомира. 

Олександр потрапив на фото, коли знімав сюжет про роботу поліції. Оскільки в поліції не підписали, що на фото – оператор, то невдовзі на інтернет-сайтах і в телеграм-каналах з’явилися публікації про порушників з фотографією Олександра.

“Хочу подякувати поліції Житомирської області за чудовий досвід патрулювання міста в комендантську годину! Ми зняли чудовий сюжет про роботу поліції, зняли затримання порушників та перевірку закладів відпочинку. Окремо хочу “подякувати” їхній пресслужбі за те, що зробили мене відомим у місцевих ЗМІ як порушника комендантської години) Хоча я був у ролі журналіста, а став порушником)”, – написав Олександр та додав скріни й жарти друзів щодо цієї ситуації.

“Як це сталося? В кінці патрулювання працівниця пресслужби попросила допомогти їй зробити фото нібито перевірки документів, пообіцявши заблюрити моє обличчя. В результаті фото зі мною розлетілося по всіх соціальних мережах) Звісно ж, без блюру) Прошу звернути увагу Алла Ващенко, щоб у майбутньому не виникало таких каламбурів”, – написав оператор.

У коментарі представниці ІМІ Олександр Голобородько та журналіст Костянтин Кас’ян розповіли, що намагалися владнати ситуацію з представницею пресслужби, але фото так і залишилося без блюру і підпису. Після того як Олександру почали писати друзі й знайомі, він вирішив пояснити все на своїй фейсбук-сторінці.

Речниця поліції Житомирщини Алла Ващенко підтвердила представниці ІМІ, що цю світлину зробили під час патрулювання, і зазначила, що в заголовку новини вказувалося про участь журналістів.

Невдовзі після цього на сайті поліції з публікації прибрали фото Олександра Голобородька, а пост у фейсбуці оновили, додавши уточнення: “На фото присутній і журналіст Олександр Голобородько, який того вечора разом з Костянтином Касьяном, Перший житомирський – 1.zt.ua, рейдував з поліцейськими. Хлопці, дякуємо за співпрацю!” 

Також під постом Олександра опублікували вибачення від поліції Житомирської області: “Перепрошуємо, що відразу не вказали вашу роль як журналіста, а не порушника”.

Речниця поліції Житомирщини Алла Ващенко написала: “Згодна, “каламбур” ще той – роз'яснення в матеріали додали, роботу над помилками теж провели”.

Liked the article?
Help us be even more cool!