ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Запоріжжя розшукує очевидців побиття журналіста місцевого Громадського ТБ

09.11.2016, 12:32

Головне управління Національної поліції в Запорізькій області звертається за допомогою до можливих очевидців нападу на журналіста ГО “Громадське телебачення Запоріжжя” Анатолія Остапенка, який стався 24 травня. Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

Досудове розслідування за фактом скоєного у Запоріжжі 24 травня 2016 року у дворі будинку №31 по вул. Українській нападу на журналіста ГО “Громадське телебачення Запоріжжя” Остапенка А.О. здійснює слідче управління ГУ Нацполіції в області.

“Згідно відомої слідству інформації, невстановлені особи, які вчинили напад, пересувалися на автомобілі ВАЗ-21099 чорного кольору без реєстраційних номерів або з заклеєними номерами, на якому після вчинення злочину зникли в напрямку вул.Української”, - йдеться у повідомленні.

Поліція просить всіх осіб, які володіють будь-якою інформацією з цього приводу, звертатися до слідчого управління ГУНП в Запорізькій області, за контактними телефонами: (061) 239-24-11, (061) 239-24-12, або 102.

Як повідомляв ІМІ, 24 травня у Запоріжжі невідомі у масках побили журналіста Громадського ТБ Запоріжжя Анатолія Остапенка, коли він вийшов з дому. Троє невідомих повалили журналіста на землю, побили і зникли на автівці.

Журналіст пов’язує напад на себе з професійною діяльністю. Останнім часом він працював над кількома розслідуваннями щодо корупційних проявів посадовців Запоріжжя та області.

Слідче управління Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за фактом побиття журналіста Громадського ТБ розпочало кримінальне провадження за ознаками статті 345-1 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо журналіста).

Фото - 061.ua

Liked the article?
Help us be even more cool!