ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Вінничини відкрила справу за фактом перешкоджання журналістці

03.08.2018, 12:27

Слідче відділення Теплицького відділення поліції ГУНП у Вінницькій області відкрило кримінальне провадження за фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста заступниці редактора газети “Вісті Тепличчини”. Про це повідомляється на сайті ГУНП в Вінницький області.

Згідно з повідомленням, заступниця редактора звернулася 2 серпня до Теплицького відділення поліції з заявою про правопорушення. Зі слів журналістки, їй заборонили брати участь у проведенні наради за участі державних службовців та сільських голів Теплицького району, чим перешкодили виконанню  її професійних обов’язків.

За словами начальника теплицької поліції Віктора Піруса, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.171 КК України (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Триває слідство.

Як повідомляв ІМІ, 1 серпня у смт Теплик (Вінницька область) журналістку газети “Вісті Тепличчини” Ірину Слюсар очільниці місцевої влади змусили залишити залу районної держадміністрації, де йшла нарада щодо перспектив сільських закладів охорони здоров’я.

Liked the article?
Help us be even more cool!