ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за фактом підпалу авто журналіста у Києві

23.05.2018, 15:04

За фактом підпалу автомобіля київського журналіста вночі 22 травня Подільське управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України ("Умисне знищення або пошкодження чужого майна"). Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на речника Національної поліції України Ярослава Тракало.

“Ми зареєстрували кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України ("Умисне знищення або пошкодження майна"). Виклик надійшов опівночі від чергової частини Подільського управління поліції, на місці працював патруль, слідчо-оперативна група.

Наразі встановлено, що автомобіль Mitsubishi належить 20-річному місцевому мешканцю. Вогнем пошкоджено лакофарбове покриття, пластикове оздоблення правої передньої частини авто та колесо”, – розповів Тракало.

Він додав, що причини пожежі буде встановлювати експертиза.

Як повідомляв ІМІ, 22 травня у Києві невідомі підпалили автомобіль журналісту одного з телеканалів і поклали під двірник три гривні. Власник автомобіля повідомив, що працює журналістом на одному з телеканалів, не виключає, що підпал стався через професійну діяльність.

Авто пошкодили оператору 4 телеканалу (донедавна RTI) Святославу Кіналю. Він пов’язує підпал саме зі своєю професійною діяльністю. Він підозрює, хто міг це зробити, проте сказати наразі не може.

Liked the article?
Help us be even more cool!