ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за фактом перешкоджання журналістам "Львівського порталу"

29.05.2018, 11:22
Фото - Львівський портал

Головне управління Національної поліції у Львівській області відкрило кримінальне провадження за фактом перешкоджання журналістам “Львівського порталу” директором Львівського комунального підприємства “Збиранка” Віталієм Пугачем на території Грибовицького сміттєзвалища 25 травня. Про це повідомив спеціаліст відділу комунікації ГУ НП у Львівській області Юрій Голуб, інформує “Детектор медіа”.

“Відомості внесені в ЄРДР за ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу України ("Умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналістів"). Проводиться досудове слідство”, – сказав він.

У редакції “Львівського порталу” повідомили, що журналісти писали заяву на Пугача через пошкодження майна та перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

Як повідомляв ІМІ, 25 травня директор ЛКП “Збиранка” Віталій Пугач напав на журналістів “Львівського порталу” на території Грибовицького сміттєзвалища. Журналісти вирішили проінспектувати ситуацію на сміттєзвалищі та фіксували стан справ на фото і відео, виконуючи свою роботу.

Віталій Пугач вирвав у кореспондента “Львівського порталу” телефон та триногу, пошкодивши їх, і викинув триногу в рівчак з інфільтратом.

Liked the article?
Help us be even more cool!