ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за фактом нападу на журналістів "Рівне-1"

16.05.2018, 13:00

Рівненська поліція відкрила кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 345-1 ("Погроза або насильство щодо журналіста") Кримінального кодексу України за фактом нападу на знімальну групу телеканалу “Рівне-1” 15 травня.  

Як повідомляється на сайті ГУНП в Рівненській області, до поліції із заявою звернулась кореспондентка одного із телеканалів Рівненщини щодо перешкоджання їхній знімальній групі.

Як повідомила кореспондентка, 15 травня, близько 20:30 поблизу села Федорівка Сарненського району вони знімали репортаж про незаконний видобуток бурштину. У цей час до знімальної групи під’їхав мікроавтобус, з якого вийшли близько десяти чоловік у балаклавах. Зловмисники перегородили дорогу та, погрожуючи фізичною розправою, намагалися заволодіти відеокамерою.

Поліція вирішує питання про додаткову кваліфікацію за статтею 171 Кримінального кодексу України ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів"). У ході досудового розслідування поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до злочину.

Як повідомляв ІМІ, увечері 15 травня на знімальну групу телеканалу “Рівне-1” напала група чоловіків при спробі зняти на відео нелегальний бурштиновидобуток. Інцидент стався за селом Федорівка Рівненської області.

Liked the article?
Help us be even more cool!