ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила Штаб документування воєнних злочинів росіян у Гостомелі

Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

У Гостомелі поліція створила Штаб документування воєнних злочинів росіян для оперативної та зручної комунікації слідчих і жителів Гостомельської ОТГ, які поки не надали свідчень про звірства окупантів або перебувають у процесі їхнього надання.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

У роботі штабу працюють провідні спеціалісти як з України, так і з-за кордону, а також залучені всі доступні матеріально-технічні ресурси Національної поліції. 

Для фіксації і документування воєнних злочинів РФ слідчі співпрацюють з міжнародною правозахисною групою Global Rights Compliance. Їхні спільні висновки та зібрані докази будуть використані в судах над російськими воєнними злочинцями, зокрема міжнародних.

"Більшість воєнних злочинів розкривається саме завдяки свідченням наших громадян. Отже, будь ласка, не будьте байдужими – допоможіть нам встановити справедливість та покарати винних!" – наголосили в Нацполіції.

Надати свідчення про злочини росіян тепер можна за адресою: селище Гостомель, вул. Остромирська, 37 (Будинок культури). Також можна зателефонувати за номером +38 (063) 878 58 22 або написати листа на адресу [email protected].

Або переходьте за посиланням та залишайте свідчення в телеграм-каналі "Воєнні злочини Гостомельської ОТГ".

Liked the article?
Help us be even more cool!