ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за статтею "хуліганство" щодо нападу на офіс "України"

22.04.2016, 15:14

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом нападу на офіс телеканалу “Україна” за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Такі дії караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років. Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у місті Києві.

“Попередньо встановлено, що група молодиків зайшла у приміщення, вилила в холі речовину червоного кольору та розкидала листівки. Після цього вони залишили приміщення”, - повідомляє поліція.

На місці події працює слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції. Правоохоронці опитують свідків та очевидців, вивчають записи з камер відеонагляду.

Як повідомляв ІМІ, 22 квітня телеканал “Україна” заявив про напад невідомих на офіс каналу у Києві, які облили його червоною фарбою. Канал звернувся до правоохоронних органів з проханням розслідувати факт загрози життю і професійній діяльності журналістів каналу.

Приймальню телеканалу облили фарбою люди, які називають себе “активістами фронту боротьби проти окупації”, про що повідомив один з учасників акції у Facebook.

“Щойно активістами фронту боротьби проти окупації українського ефіру була залита кров’ю приймальня телеканалу “Україна” на знак протесту проти трансляції серіалу “Не зарекайся”, - повідомив він.

Liked the article?
Help us be even more cool!