ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за фактом поранення оператора в Кривому Розі

07.07.2017, 10:19

За фактом поранення оператора інтернет-ресурсу “Перший Криворізький” В’ячеслава Волка поліція міста відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на поліцію міста.

За даними правоохоронців, дані внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 128 КК України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Травмований перебуває у лікарні в тяжкому стані, тривають слідчі дії, сказали в поліції.

Як повідомляв ІМІ, 6 липня у Кривому Розі оператор міського інтернет-ресурсу “Перший Криворізький” В’ячеслав Волк отримав вогнепальне поранення у шию під час військових навчань.

Оперативне командування “Схід” Збройних сил України зазначило, що інструктор, який поранив оператора, є волонтером і не має відношення до ЗСУ.

За фактом події слідчий відділ Криворізького відділу поліції ГУ НП в Дніпропетровській області вирішує питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінального правопорушення, передбаченого ст. 128 КК України “Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження”, повідомили в Міністерстві оборони.

Оператор отримав вогнепальне поранення внаслідок необережного поводження зі зброєю з боку інструктора, що проводив заняття, зазначили в Міноборони.

Рідні оголосили про необхідність збору коштів.

Банківська картка “Приватбанку” дружини В’ячеслава 5168 7573 2133 8198 (Волк Інна Олександрівна).

Liked the article?
Help us be even more cool!