ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за 171 статтею через видалення депутатом запису журналістці “Гал-інфо”

27.02.2017, 14:02

Слідчий відділ Галицького ВП ГУНП у Львівській області розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 171 Кримінального кодексу за фактом перешкоджання журналістці “Гал-інфо” Анни Голішевської депутатом Львівської обласної ради Іваном Лабаєм, повідомляє “Гал-інфо”.

Провадження було відкрито 21 лютого цього року за заявою журналістки.

У заяві, зокрема, Голішевська зазначила, що 13 лютого вона була присутня на  засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я Львівської облради та здійснювала  професійну журналістську діяльність.

Згідно з заявою, за 10 хвилин до закінчення засідання комісії вона спробувала забрати свій телефон, який працював у режимі запису і водночас “заряджався”. Телефон лежав біля крісла, на яке перед тим підсів депутат від фракції БПП Іван Лабай, почавши розмову з в. о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Іриною Микичак. Депутат почав вимагати стерти запис, але, почувши  відмову, видер телефон з  рук і власними руками видалив 30-хвилинний запис.

Як повідомляв ІМІ, 13 лютого у Львові депутат обласної ради від БПП Іван Лабай під час засідання постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я самовільно видалив аудіозапис комісії, який журналістка видання Gal.info Анна Голішевська здійснювала на свій власний мобільний телефон.

Liked the article?
Help us be even more cool!