ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція найближчими днями повідомить деталі розслідування у справі Шеремета

30.08.2016, 11:00

Радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко заявив, що за кілька днів керівництво поліції повідомить деталі розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це він сказав 29 серпня в ефірі 5 каналу, повідомляє Українська правда.

“Деталі зараз ніхто не має права розголошувати. Але на цьому етапі керівництво поліції через декілька днів скаже ті деталі, які можна оголосити. Слідство йде і воно йде всесторонньо”, - сказав він.

Як повідомляв ІМІ, у Києві 20 липня в результаті вибуху автомобіля загинув відомий журналіст Павло Шеремет, який їхав в машині. Автомобіль належав керівнику “Української правди” Олені Притулі, її в машині не було.

Поліція кваліфікувала подію за статтею “умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб”.

Генеральний прокурор Юрій Луценко назвав загибель Павла Шеремета вбивством в результаті дії вибухового пристрою. Ключовою версією вбивства Луценко назвав помсту за професійну діяльність Шеремета.

Радник голови СБУ Юрій Тандіт назвав чотири основні версії вбивства П. Шеремета, які відпрацьовуються слідством: професійна діяльність, особисті мотиви, російський слід і замах на Олену Притулу.

Раніше на одному з інтернет-видань з'явилося відео запису камер відеоспостереження, зроблене за кілька годин до вбивства Шеремета, з якого випливає, що вибуховий пристрій під автомобіль, в якому наступного дня їхав журналіст, заклала жінка, у неї був спільник.

10 серпня Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що в розслідуванні справи про вбивство журналіста Павла Шеремета є істотний прогрес, але інформацію не можна оприлюднити, оскільки вона є таємницею слідства.

15 серпня у Нацполіції повідомили, що інформація про те, що нібито заступник керівника Нацполіції Вадим Троян організовував стеження за керівниками “Української правди” Павлом Шереметом та Оленою Притулою, не підтвердилася.

Liked the article?
Help us be even more cool!