ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція розслідує вбивство Бабченка за статтею "Умисне вбивство"

29.05.2018, 23:04
Фото - РБК-Україна

За фактом вбивства журналіста Аркадія Бабченка слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України. Про це повідомляється на сторінці поліції Києва у Facebook.

“Вбивство сталося у квартирі, де мешкав чоловік. Попередньо відомо, що пролунало кілька пострілів. Слідчо-оперативні групи працюють на місці злочину і в лікарні. Опрацьовуємо місце злочину, прилеглу територію. Дружина вбитого перебуває у шоковому стані, поки ми не можемо поспілкуватися, з нею перебувають лікарі”, - заступник голови Національної поліції України Андрій Крищенко.

Як повідомляв ІМІ, увечері 29 травня в Києві застрелили російського журналіста Аркадія Бабченка, який емігрував в Україну. Невідомі стріляли в Бабченка у нього вдома, він помер у кареті швидкої від отриманих травм, повідомив речник Нацполіції України Ярослав Тракало.

Столична поліція розглядає дві версії вбивства у Києві російського журналіста Аркадія Бабченка - професійна діяльність і громадянська позиція.

Liked the article?
Help us be even more cool!