ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція розслідує інцидент у Кривому Розі як хуліганство

16.05.2018, 14:15

Поліція Кривого Рогу (Дніпропетровська область) відкрила кримінальне провадження за статтею “Хуліганство” через інцидент біля парку Гданцівського у місті. Про це Радіо Свобода повідомили в Криворізькому відділенні поліції.

За даними поліції, це - попередня кваліфікація, після встановлення всіх причетних, обставин та мотивів буде ухвалене остаточне рішення щодо правової кваліфікації справи.

Водночас у парку Гданцівському оприлюднили своє бачення конфліктної ситуації, яка сталась у середу. Як йдеться на сторінці парку у Facebook, мала місце “агресивна, озброєна та незаконна спроба зупинити прекрасну реконструкцію в парку”.

“Молодики охороняли і силою пробивали шлях для чиновників з мерії Кривого Рогу, які прибули з метою зупинити всі роботи по благоустрою території. Не перевіряти якість матеріалів чи робіт – бо це не їх функція і компетенція... Не перевіряти хід чи динаміку виконання робіт – бо вони не замовник. А просто грубо зупинити реконструкцію і втягнути нас в юридичну тяганину, під час якої парк буде стояти і засихати немов сад, про який забули”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, у Кривому Розі Дніпропетровської області невідомі молодики перешкоджали виконанню професійних обов’язків місцевих журналістів біля комунального парку Гданцівського. Після інциденту заяви до поліції написали журналісти трьох місцевих ЗМІ.

Liked the article?
Help us be even more cool!