ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція повідомила, що розслідування нападу на Укрінформ триває

11.09.2019, 12:14
Фото - Укрінформ
Фото - Укрінформ

Розслідування щодо подій, які сталися 30 липня 2019 року в приміщенні Українського національного інформаційного агентства Укрінформ, триває.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на відповідь Департаменту превентивної діяльності Нацполіції на інформаційний запит агентства.

“30 липня 2019 року в Шевченківському управлінні поліції ГУНП у м. Києві зазначене повідомлення зареєстровано в єдиному обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події з використанням інформаційно-телекомунікаційної системи “Інформаційний портал Національної поліції України” та проведено перевірку. За результатами перевірки відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною другою статті 296 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває”, – йдеться у відповіді.

Як повідомляв ІМІ, 30 липня в Києві молодики у футболках з написами громадської організації “Традиція і порядок” зірвали пресконференцію в Укрінформі, присвячену ймовірним фальсифікаціям на окрузі №50 у Покровську на Донеччині, та розгромили пресцентр.

Інформагентство Укрінформ закрило пресзалу після нападу та пошкодження обладнання молодиками та встановлює збитки.

Поліція міста Києва склала адміністративний протокол за дрібне хуліганство на осіб, яких було затримано через напад на приміщення Укрінформу.

Слідчі столичної поліції кваліфікували події в будівлі Укрінформу 30 липня як хуліганство. 

Також поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом заподіяння тілесних ушкоджень за статтею 125 ККУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!