ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція попередньо кваліфікувала побиття журналіста Громадського за 171 статтею

24.05.2016, 12:40

Запорізька міліція попередньо кваліфікувала побиття журналіста Громадського ТБ Запоріжжя Анатолія Остапенка за ст.171 Кримінального кодексу України (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

Як повідомляє поліція, 24 травня за медичною допомогою звернувся один із запорізьких журналістів, якого, за його словами, побили невідомі.

О 10:58 до Олександрівського відділення поліції Ленінського відділу ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення зі служби “102” про те, що до медичного закладу доставлено журналіста з легкими тілесними ушкодженнями.

Відомості про подію внесені до Єдиного обліку. Серед версій, які розглядаються правоохоронцями, є і професійна діяльність потерпілого. Майно журналіста зловмисників не зацікавило. Більш детальну інформацію буде надано пізніше. Триває перевірка.

Як повідомляв ІМІ, 24 травня невідомі у масках побили журналіста Громадського ТБ Запоріжжя Анатолія Остапенка. Журналіст пов’язує напад з професійною діяльністю. Останнім часом він працював над кількома розслідуваннями щодо корупційних проявів посадовців Запоріжжя та області.

Liked the article?
Help us be even more cool!