ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція не пов’язує підпал авта керівника “СтопКору” у Марганці з журналістською діяльністю

27.09.2016, 16:35

За фактом підпалу авта керівника “СтопКору” Сергія Хникіна у місті Марганці Дніпропетровської області відкрито кримінальне провадження за статтею 194 ч. 2 (умисне пошкодження майна шляхом підпалу). Про це представниці ІМІ в області повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровській області.

Правоохоронці на цей момент не пов’язують інцидент з журналістською діяльністю, але розслідують всі версії, запевнили в поліції.

Як повідомляв ІМІ, 24 вересня вночі у Марганці (Дніпропетровська область) керівнику проекту “Стоп корупції” Сергію Хникіну через розслідування про землю та сміття спалили гараж і автомобіль.

Це вже третє за півроку провадження у Марганці за заявами “СтопКору”.

24 травня у місті Марганці (Дніпропетровська область) під час зйомок сюжету на знімальну групу проекту “Стоп корупція” накинувся брат місцевого депутата Олександра Бондаренка - Віталій Бондаренко, пошкодивши на відеокамері бленду.

За фактом нападу на журналістів проекту “Стоп корупція” у Марганці Дніпропетровської області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України. Брату депутата пред’явлена підозра.

7 вересня “СтопКор” повідомив, що депутат міської ради Марганця (Дніпропетровська область) Олександр Бондаренко психологічно тиснув та натякнув на фізичну розправу журналістові “СтопКору” Володимиру Садикову. За заявою Садикова в ЄРДР внесені відомості за ознаками статті 171.

Liked the article?
Help us be even more cool!