ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Києва відкрила справу за фактом пограбування продюсера телеканалу

04.04.2018, 14:34
Фото - kyiv.npu.gov.ua

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом пограбування співробітника телеканалу 3 квітня в столиці. Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

Подія трапилась 3 квітня близько півночі на проспекті Леся Курбаса. Потерпілий повідомив поліції про те, що четверо невідомих побили його та відібрали телефон і гроші. На місце події прибула слідчо-оперативна група та “швидка”.

Правоохоронці  встановили, що чоловік повертався додому, коли на нього напали молодики та відібрали особисті речі. При цьому він описав нападників, усім нарядам було розіслано орієнтування.

За годину нападників затримали патрульні поліцейські, які прибули на виклик про бійку в магазині на вулиці Гната Юри. Молодики підходили під опис грабіжників, тож їх доставили до Святошинського управління поліції для встановлення обставин інциденту та анкетних даних.

За фактом пограбування розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ("Грабіж") Кримінального кодексу України. Двох із доставлених закривають за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Окремо слідчо-оперативна група виїхала для проведення перевірки до супермаркету. Правоохоронці вилучать записи із камер відеонагляду, опитають співробітників магазину і після цього додатково кваліфікують дії молодиків.

Як повідомляє Главком, постраждалим є продюсер телеканалу “Україна”.

Як повідомила “Детектор медіа” прес-служба каналу “Україна”, на даний момент Володимир Коваленко перебуває вдома, його стан задовільний.

“Вулична злочинність поки - одна з важливих суспільних проблем, яку ми будемо обговорювати в студії програми “Головна тема”. Зокрема, обов'язково запросимо до дискусії і представників Міністерства внутрішніх справ, щоб з'ясувати, як зменшити кількість злочинів, які трапляються на вулицях. І як зробити роботу поліції в таких випадках ще оперативніше”, - зазначила керівниця проекту “Головна тема” Євгенія Федічкін.

Liked the article?
Help us be even more cool!